Футбольний Франківськ

Все про футбол на Прикарпатті!

Микола ГУЙВАН: “Про виклик в збірну почув від нашого головного тренера”

Дебютант збірної про свій виклик

Кілька днів тому головний тренер збірної України по футзалу Олександр Косенко оголосив склад команди на квітневі матчі. До нього увійшли два представники Aurora – універсал Ростислав Семенченко та воротар Микола Гуйван. Для голкіпера цей виклик став дебютним у кар’єрі.

– Миколо, вітаємо тебе з викликом у збірну України. Розкажи від кого дізнався про запрошення?
– Щиро дякую! Про виклик в збірну почув від нашого головного тренера Євгена Задорожного. Кажучи відверто, я не зразу повірив його словам, думав він жартує. Але це була правда.

– Які були перші емоції?
– Емоції неймовірні, адже потрапити в збірну України було моєю мрією. Не міг подумати, що це відбудеться так швидко.

– Говорив уже з Семенченком про майбутні матчі за збірну?
– Так, звичайно говорили. З його слів мені не треба переживати, адже у збірній дуже дружній колектив і завжди класна атмосфера.

– А з тренерським штабом збірної ще не було розмови?
– Ні, поки ще розмов з тренерським штабом не було.

– Давай перейдемо до клубних справ. Вчора пройшло жеребкування фіналу чотирьох Кубка України, нам випав Кардинал. Задоволений жеребом?
– У фінал чотирьох слабкі команди не попадають, це точно. Кардинал – дуже хороша команда і дає бій всім суперникам. Легко нам точно не буде.

– Вже в середу Аврора зіграє проти in.IT у рамках 26-го туру. Що чекаєш від цього поєдинку?
– Чекаю тільки позитивного результату для нашої команди. in.IT – це молода та амбітна команда яка може та вміє грати футзал. Будемо виходити на майданчик та показувати свої найсильніші сторони.

Джерело: aurora-team.com.ua