Футбольний Франківськ

Все про футбол на Прикарпатті!

Максим КУЛІШ: “У “Поділлі” я отримую більше ігрового часу та практики”

Вихованець "Прикарпаття" про свою результативність

Півзахисник «Поділля» Максим Куліш поділився враженням про гру із «Металургом» та розповів, що вплинуло на його результативність на старті весняної частини сезону. 

⁃ Максиме, ти приєднався до «Поділля» взимку на правах оренди. Як виник варіант з командою із Хмельницького?  
– Мені зателефонував мій агент та сказав, що є варіант з орендою в «Поділля». Я довго не думав, одразу погодився на пропозицію. Адже для мене це хороший варіант для отримання ігрової практики. 

 ⁃ Помітно, що ти найбільше спілкуєшся із Валентином Корешковим. Як ви познайомились та за яких обставин? 
– З Корешковим ми знайомі ще з академії київського «Динамо». Згодом, разом грали у вишгородському «Діназі». Загалом з усіма хлопцями спілкуюсь добре, колектив у нас хороший. 

 ⁃ У суботу «Поділля» здобуло перемогу над запорізьким «Металургом», поділись своїми враженнями від гри. 
– На гру із «Металургом» ми добре себе налаштовували. В турнірну таблицю не дивились, адже, знали, що молоді хлопці будуть старатись та захочуть себе проявити якнайкраще. Матч вийшов результативним, але найголовніше, що ми здобули перемогу. 

 ⁃ Ти вдало розпочав весняну частину сезону у «Поділлі», у чотирьох матчах в тебе два красивих забитих м‘ячі та два асисти. Як можеш пояснити таку результативність?
– У «Поділлі» я отримую більше ігрового часу та практики, присутня впевненість у своїх силах. Відчуваю довіру тренерського штабу та команди, все це допомагає мені забивати та асистувати. 

 ⁃ Чи є в тебе є якісь ритуали перед матчем? Можливо, якісь забобони?
– Відверто, взагалі немаю ніяких забобонів чи ритуалів. Просто виходжу на поле та граю футбол. 

 ⁃ Попереду довга дорога у Горішні Плавні та матч із «Гірник-Спортом», які в тебе очікування від гри? Як команда налаштовується на суперника? 
– Так, нас очікує довга та тяжка дорога у Горішні Плавні. Проте, ми їдемо тільки за перемогою. Зробимо все, щоб порадувати наших уболівальників та місто Хмельницький. 

Окремо хочу подякувати нашим воїнам, які мужньо боронять нашу країну від орків, ціною власного життя. Слава Україні !

Пресслужба футбольного клубу «Поділля» Хмельницький