Футбольний Франківськ

Все про футбол на Прикарпатті!

Двоє прикарпатських голкіперів у розширеному списку студентської збірної України

Прикарпатські футзалісти претендують на поїздку на Мундіаль

З 10 по 16 червня у китайському Шанхаї проходитиме чемпіонат світу серед студентів. І на ньому зіграють чоловіча та жіноча студентські збірні України. Кореспонденту футзального порталу «5х5» стало відомо про розширений список чоловічої студентської збірної України, який складається з шістнадцятьох гравців. На студентський «мундіаль» поїдуть чотирнадцять футзалістів. Зазначимо, що у чемпіонаті світу серед студентів мають право брати участь гравці до 25 років.

Приємно, що у розширеному списку є двоє представників прикарпатського футзалу – це голкіпери Микола Гуйван зі столичного клубу “Aurora” та Микола Хомяк, який захищає кольори МСК “Харків”.

Воротарі: Микола Гуйван («Aurora» Київ), Микола Хомяк (МСК «Харків»), Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівне» Рівне).
Універсали: Дмитро Бабілов («Суха Балка»), Валерій Гайван («Рятувальник» Ромни), Бахман Фаталієв, Давид Калашник, Едуард Нагорний (усі – МСК «Харків»), Максим Малиновський, Дмитро Скибчик, Едуард Волков, Владислав Сорокін (усі – «Кардинал-Рівне» Рівне), Максим Корнійчук («In.IT» Львів), Ігор Марциняк («Енергія» Львів), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal» Київ), Артем Щур («Десна» Київ).

За матеріалами порталу «5х5»