Футбольний Франківськ

Все про футбол на Прикарпатті!

Наші профі. Жінки: Вероніка Андрухів відзначилась хет-триком

Огляд виступів прикарпатських футболісток на вихідних

Жінки. Вища ліга
Група 1 (1-6 місце). 4 тур
ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – ЖФК “Металіст 1925” Харків – 2:2
Даяна Семків (К) відіграла весь матч.

“Кривбас” та “Металіст 1925” у звітному турі розписали результативну мирову – 2:2. Півзахисниця “кривбасівок” Даяна Семків традиційно провела на полі всі 90 хвилин. Попри втрату очок “Кривбас” зберіг за собою другу позицію чемпіонату, втім, відставання від лідера “Ворскли” збільшилось до п’яти очок.

ЖФК “Ворскла” Полтава – ЖФК “Колос” Ковалівка – 6:0
Вероніка Андрухів (В) 
відіграла весь матч і на 7-ій, 27-ій, 31-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (В) вийшла у стартовому складі і була замінена на 65-ій хвилині. Вікторія Остапів (К) вийшла у стартовому складі і була замінена на 50-ій хвилині. Мар’яна Іванишин (К) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

Без осічок навесні наразі полтавська “Ворскла” – на вихідних лідер Вищої ліги розгромив ковалівський “Колос” (6:0). Квартет прикарпатських футболісток вийшов у стартових складах своїх команд, а найбільш помітною у матчі була Вероніка Андрухів, яка оформила хет-трик. Завдяки цій перемозі “ворсклянки” продовжують очолювати турнірну таблицю Вищої ліги, маючи у своєму активі 40 залікових балів.

“Ладомир” Володимир – ЖФК “Шахтар” Донецьк – 0:2
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) вийшла у стартовому складі, на 57-ій хвилині отримала попередження і була замінена на 69-ій хвилині.

Донецький “Шахтар” в гостях зумів дотиснути володимирський “Ладомир” – 2:0. У складі переможниць Оксана Геник та Любов Мохнач вийшли з перших хвилин. “Шахтарівки” за підсумками 4-го туру продовжують перебувати на п’ятій сходинці таблиці з 22 очками в активі.

Група 2 (7-12 місце). 4 тур
ЖФК “Динамо” Київ – “ЕМС-Поділля” Вінниця – 5:0
Леся Словак (Д) не потрапила до заявки на матч.

Столичне “Динамо” знову оформило розгром – цього разу під натиском киянок не встояв “ЕМС-Поділля” (5:0). Півзахисниця господарок Леся Словак знову опинилась поза заявкою. “Динамівки” за підсумками ігрових вихідних йдуть на сьомому місці Вищої ліги.

ЖФК “Дніпро-1” Дніпро – “Верес” Рівне – 5:0
Світлана Маліборська (Д-1)
 відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) увійшла у гру на 77-ій хвилині і на 84-ій хвилині отримала попередження.

Перший “сухий” матч в сезоні відіграла голкіперка Світлана Маліборська. Вихованка ДЮСШ №3 зуміли зберегти свої ворота недоторканими у грі проти рівненського “Вереса” – 5:0. Також у складі господарок вперше навесні вийшла нападниця Вікторія Серемчук, яка з’явилась на полі під завісу матчу. “Спортклубівки” наразі посідають восьму сходинку таблиці, здобувши 20 очок в 15 зіграних матчах.

Перша ліга. Група А. 11 тур
“Ладомир-2” Володимир – ДЮСШ №1 Хмельницький – 1:0
Ельвіра Зінько (Л-2) та Ольга Харащук (ДЮСШ) відіграли весь матч. Ніколь Базюк (Л-2) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині. Тетяна Крайнічук (Л-2) увійшла у гру на 46-ій хвилині. Антоніна Зінько (Л-2) не потрапила до заявки на матч.

У групі А Першої ліги на вихідних зійшлись дві найбільш “прикарпатські” команди – “Ладомир-2” під орудою легендарної Тетяни Аполлоніної та хмельницька ДЮСШ №1. Завдяки єдиному забитому м’ячу перемогу святкували дублерки “Ладомира” – 1:0. З перших хвилин гри у господарок вийшли Ельвіра Зінько та Ніколь Базюк, тоді як у гостей Ольга Харащук. Тетяна Крайнічук з’явилась на полі по перерві, а Антоніна Зінько не потрапила до заявки на матч. “Ладомир-2” продовжує боротьбу за плей-офф Першої ліги – наразі команди посідає четверту позицію і відстає від заповітної другої сходинки на п’ять очок. Натомість ДЮСШ №1 є безнадійним аутсайдером групи – в активі команди одне набране очоко в 11 матчах сезону.